torsdag 8 oktober 2009

I´ve been looking for freedom

Är lite av en sökare i dessa tider. Vet inte riktigt vilken fot jag ska stå på – både i privatlivet och politiken. Satte därför i hop ett kortfattat partiprogram för att få lite struktur.
Delar i dag med mig av detta till alla mina följare:
Skatt: Slopad skatt till alla höginkomsttagare så att de kan lägga större summor på vin och mode. Detta finansieras genom att alla arbetare inom offentliga sektorn får en skatt på 43 procent. Moms slopas på allt förutom blodpudding och postorderkläder.
Invandring: De som ska uppehållstillstånd och medborgarskap måste vara trendmedvetna samt lukta gott. De som inte uppfyller dessa kriterier har inget i Sverige att göra.
Miljö: Höjda bensinpriser för alla som bor utanför Stockholm, Malmö, Göteborg och Linköping. Dessa regioners bensin ska däremot subventioneras, och de får även ett modebilsbidrag om de väljer att köra stora bilar av suv-modell. Kolkraftverk ska byggas från Gävle och norrut, vilka ska försörja resten av landet med el.
Bidrag: Inga bidrag över huvud taget. Barnbidrag kan dock fås om det sätts in i fonder eller på annat sätt gynnar aktiemarknaden. Pensionen avskaffas helt. Föredettingar har ingen nytta av pengar.
Brott & straff: Dödsstraff införs – efter tredje brottet blir det giftspruta. Ekonomiska brott får lägre straffsatser, förutom bidragsfusk som innebär tio år i fängelse.
Ungefär så långt har jag kommit, men var tvungen att avbryta eftersom Industrivärden-killen ringde. Vi ska på Edsbacka, mums. Blir dock en fördrink på Källhagen.
Bis später, küß



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar