onsdag 16 juni 2010

The power of love


Jag gissar att många redan räknat ut vem som vunnit min kärlek. Ja, han jobbar för ett bättre Sverige och har en betydande roll i Alliansen. Dessvärre har han ännu inte outsourcat sitt nuvarande maskformiga bihang och vi måste därför ligga lågt med det vackra som vi skapat tillsammans. I går sa han att jag gjorde honom hel. Sedan spydde han på teatergrillens toalett. Är så vackert när starka män kan visa sin sårbarhet. I kväll ska han träffa sin permitterade kärlek och förklara hur landet ligger. Förhoppningsvis möter han upp mig på village lite senare. Wilma är avundsjuk och kallar mig för en självdestruktiv slampa. Hon förstår sig dock inte på sånt här, kan ha att göra med att hon är från afrika. Liebe euch

tisdag 15 juni 2010


Jag tror jag är kär igen. Träffade i måndags en man som kan vara allt jag har letat efter. Han fyller de tre m:en. Mörk mystisk moderat. Känns fantastiskt spännande och jag hoppas vi får en utvecklande resa tillsammans. Är ju fortfarande bara timmar sedan vi träffades så jag ska nog inte sväva iväg för långt. Han är givetvis ganska mycket äldre än mig. Dessutom känner han min far vilket är en stor fördel. Nu ska vi en sväng till Noppes. Küss

lördag 12 juni 2010

The winner takes it all


Nu är det kört. Seaside såg ut att ha kommit direkt från Goa till Nyhetsmorgon. Vi lär ha tappat ett par procent på grund av hans batik-goes ok corral-skjorta. Nog för att han drog vinstlotten, men hans nuvarande livskamrat måste vara gravt färgblind när hon klär sin man i dylik topp. Där har älskade Seaside gått på en ordentlig nit. Nu blir det en sväng på nk för att kolla in deras senast inkomna. Bis bald

onsdag 9 juni 2010

Hit me hard

Full fart som vanligt. Har varit och bloggat om mode på en av de populärare månadsmagasinen. Känns alltid lite speciellt när jag kan hjälpa obildat folk från Delsbo och Sköns församling att klä sig riktigt och rätt.
Visst gör Amnesty och Läkare utan gränser mycket för jordens folk, men det jag levererar är så mycket mer personligt och individualiserande. Detta bör därför räknas som ett viktigare välgörenhetsarbete. Tror faktiskt att Kenza kan skriva under på detta.
Dagen har annars varit ett under av effektivitet. Jag och Seaside var på NK och handlade nya Sebago-jackor till midsommarseglatsen till Sandhamn.
Sandhamn får verkligen mig att tro på mänskligheten igen och under midsommarhelgen blir jag så gott som frälst av människors talang och tåga.
I går var det mycket mingel då DM bjöd upp till kindpussar.
Sjukt att så många kreatörer kan samlas på ett och samma ställe utan att det blir jordbävning. Nog för att några snedseglare blev sjösjuka men annars var dammen förhållandevis fri från ankor.
Nu ska jag på privatfest på Ambassadeur.
Küß

tisdag 8 juni 2010

Flyter


Det är härligt när män med uppenbar god smak – Wille Crafoord och Mange Schmidt – engagerar sig för att vi ska vinna valet.
Manges uppenbara musikaliska talang känner vi sedan tidigare till och Willes känsla för stil klass är vida berömd.
Så jag är inte överraskad att låten svänger så bra som den gör.
Har faktiskt nynnat på den hela dagen.
Tror att jag ska lägga in den som ringsignal när Les klingels.
Såg dessvärre att tunnelbanan ska vara gratis när vår älskade Victoria ska äkta den där vanliga människan. Det kommer givetvis betyda att det vita och vackra kommer att inramas av slödder från förorter. Tycker att vår fina Filippa ska sätta stopp för eländet. Titta bara på hur fint Sydafrika hanterar problemmänniskorna under VM och hur Peking och Berlin styrdes upp inför OS-festerna.
Där har vi svenskar mycket kvar att lära. En vacker fasad är lika viktig som en obefläckad stamtavla.
Vi skulle tänka lite mer som man gör på hundutställningar. Då har vi en reell chans att få till en stoltare och vackrare nation.
Nu ska jag ner på Riche och kindpussas med en vacker författare.
Küß

måndag 7 juni 2010

Sunkissed

På hemmaplan igen.
Resande till Altea var en lyckad batteriladdare som har gjort mig väldigt motiverad att arbeta hårdare för en valseger.
Tror att Natalie och Chloë också känner medvinden när de använder Balenciagaväskan som spinnaker för att kryssa Sverige mot ett mer kontinentalt tänk.
Fick många värdefulla ögonöppnare på stranden i Calpe. Människorna i Spanien är oerhört vackert slimmade och luktar dessutom mycket gott. Lite kokos och brända mandlar i en härlig blandning.
Tror att vi också kan lukta så gott bara Anders Borg lyckas införa euron. Han har dock visat prov på dålig smak och i går var han Bingoberra tillsammans med några barndomskompisar.
Blir rent ut sagt äcklad när landets finansminister sitter och försöker vinna lill-rövarn på bästa sändningstid.
Snart ska han väl extraknäcka som brickkontrollant på någon bilbingo i Katrineholm.
Tror JFR måste ta hästsvansen i örat å det snaraste.
Vår nya general Maximus, ”Totto” Littorin, har dock tagit över som ledstjärna och han eldar verkligen på trupperna nu när de obildade svenska slöddret ska civilseras:
”What We Do In Life Echoes In Eternity”
Nu ska jag och Wilmis svänga förbi Le Café för att lägga upp veckans arbete.
Blir nog ganska många nätverkskvällar om jag känner oss rätt.
Nu kör vi!
Küß