tisdag 8 juni 2010

Flyter


Det är härligt när män med uppenbar god smak – Wille Crafoord och Mange Schmidt – engagerar sig för att vi ska vinna valet.
Manges uppenbara musikaliska talang känner vi sedan tidigare till och Willes känsla för stil klass är vida berömd.
Så jag är inte överraskad att låten svänger så bra som den gör.
Har faktiskt nynnat på den hela dagen.
Tror att jag ska lägga in den som ringsignal när Les klingels.
Såg dessvärre att tunnelbanan ska vara gratis när vår älskade Victoria ska äkta den där vanliga människan. Det kommer givetvis betyda att det vita och vackra kommer att inramas av slödder från förorter. Tycker att vår fina Filippa ska sätta stopp för eländet. Titta bara på hur fint Sydafrika hanterar problemmänniskorna under VM och hur Peking och Berlin styrdes upp inför OS-festerna.
Där har vi svenskar mycket kvar att lära. En vacker fasad är lika viktig som en obefläckad stamtavla.
Vi skulle tänka lite mer som man gör på hundutställningar. Då har vi en reell chans att få till en stoltare och vackrare nation.
Nu ska jag ner på Riche och kindpussas med en vacker författare.
Küß

1 kommentar:

  1. Söta lilla du. Du har helt rätt i vanlig ordning. När nu kronprinsessan Victoria ska äkta den-där-människan (usch), borde vi inte införa stiltullar på strategiska platser vid infarterna till vår huvudstad? Kanske vi kan äntligen använda trängselskattkamerorna på ett vettigt sätt? Jag tänker mig att ett larm ljuder när en s k Foppatoffla syns, eller ett linne med "roligt" tryck. På så vis kan vi få bort det värsta slöddret. Annars kan väl Säpo ta de som slunkit igenom stilförsvaret i fängsligt förvar, tills festligheterna är över?

    Agnes von und zu arschloch

    SvaraRadera