torsdag 21 oktober 2010

Maple leafs


I dag tar arbetsveckan äntligen slut. Har faktiskt varit en tuff vecka då jag bland annat fått åka tunnelbana två gånger. Äckligt är bara förnamnet och jag förstår inte hur småbarnsmammor kan välja ett sådant transportsätt. Är inte bra för vare sig luftrör eller image. Seaside har däremot gett restriktioner vad gäller mitt bloggande. Jag får helt enkelt vara mindre flitig eftersom det kan störa partiet. Känner dock att våra krigare måste tänka på hur de se ut. Skulle inte lars wallin kunna designa en vinter- och sommaruniform som gör våra soldater respektabla i tv. Just nu ser de ut som kebabsäljare. Det är inte bra. Vad som inte heller är bra är att min stora förebild isabell börjat besöka wt-ställen i olskroken. Trodde hon skulle vårda sitt varumärke bättre än så. Förstår varför nils lämnade mainstream-sökaren. Är nu på doors och dricker champagne och ostron. puss

onsdag 13 oktober 2010

Jag vill bo i en svamp


Har varit ganska hektiskt på jobbet de senaste dagarna. Jag och seaside har förberett kommunikationen i samband med budgeten. Jag har dessutom börjat skissa på en ny dresscode. Måste fylla garderoben med nya powerdressar nu när jag ska andas varumärke och inte något lättlett preppy stycke. Idag går annars mina tankar till de indianska gruvarbetarna. De måste ha lidit all helvetes kval nu när de måste göra press och pr i kläder som ser ut att höra hemma på bondgården i Tierp. Stackars satar, kunde inte något modehus gått in och stoppat lidandet för dessa små arbetare utan smak. Vad gäller inrikespolitiken så hoppas jag att pysslingen Bodström står emot jantelagssåssarna som till att han lämnar världens mest framgångsrika demokrati u-s-of-a. Bleib stark bodan. Du är bättre än dem! Bis bald

fredag 8 oktober 2010

Back for good

Har tyvärr försakat min blogg och mina följare den senaste tiden.
Sanningen är att jag inte mått så bra.
Kraschade på valnatten och har sedan dess fått hjälp av Mia Törnblom för att hitta spåret igen.
Det tog ungefär tre dagar.
Angående vad som hände på festen vill jag helst inte tala om, men det var gifta män inblandade.
Har också fått hålla lite låg profil tills min nya roll blev spikad.
Är numer en viktig spelare bakom vår nya propagandaminister Seaside Schlingmann.
Han har skräddarsytt ett uppdrag som påminner lite om Leni Riefenstahls, fast jag använder tangenter i stället för kamera.
Känns mycket inspirerande att kunna kombinera min roll som förebild med ett politiskt budskap.
Tror att många unga tjejer saknar demokratisk vägledning och där har jag en viktig funktion att fylla.
Valet tänker jag inte kommentera ytterligare eftersom det vore som att klubba redan döda sälar – ren utklassning alltså.
Vilmis har fått foten eftersom hon inte har rätt börd och i stället har jag nu en praktikant vid min sida. Har inte namnet i huvudet för tillfället men hon ser ut som en söt schnauzer.
I kväll blir det Ambassadeur med några ur parteistyrelsen.
Jetzt fahren wir