fredag 30 juli 2010

Show me love



Pride tuffar på i oförminskad styrka. Träffade i går en härlig kvinna som tyckte att jag inte hade något på området att göra eftersom jag var heterohidden.
Hon sa att kalaset var till för HBT-personer och inga mainstreammongos som mig.
Håller faktiskt med henne, för jag tycker att detsamma gäller för Almedalen.
Har börjat hänga så mycket vanligt folk där så det känns nästan som om man är på Gatufesten i Sundsvall.
Äckligt värre.
Är dock underbart att några debattörer har tagit tottos parti efter hans påstådda erotiska resa från Milano till Minsk.
Två härliga män som verkligen har utseendet med sig, Oscar Swartz och Alexander Bard, går i dag till attack mot sexköpslagen. De kan tack vare sitt grandiosa yttre tjäna pengar på att sälja den ädlaste formen av sex och tycker att sexköpslagen är oerhört övergrepp på medborgarnas rättigheter.
Jag kan inte mer än hålla med. Är bedrövligt att man inte ska kunna göra sig en hacka på sitt kött och blod.
Så här skriver de två vackra männen som kanske, vad vet jag, partyknarkar ibland:
Sexköpslagen måste avskaffas.
Och till alla politiker som älskar att sola sig i glansen av Prideparaden i morgon har vi en hälsning: Om ni stödjer sexköpslagen, stanna hemma!
Pride handlar om kampen för sexuell mångfald. Politiker som vill ha gulliga bögpar som grannar i villaförorterna, men samtidigt förnekar sexarbetarna rätten att bestämma över sin egen sexualitet har inte på Pride att göra. Bara för att politikerna har bytt måltavla för sitt förtryck - från de i går förföljda bögarna och flatorna till de i dag förföljda sexarbetarna - betyder det inte att de har slutat att vara förtryckare. Stanken från deras sexmoralism är kvävande.

Härligt rutet och jag kan inte mer än hålla med. Alla moraltanter på vänsterblocket kan hålla sig från Pride för de vet inte vad det handlar om.
I kväll blir det schlager för hela slanten. Kanske kommer jag även att smaka på några förbjudna frukter…
Küß küß

onsdag 28 juli 2010

One night in bangkok


Svår ångest. Har nämligen hamnat i onåd hos Älsklingen. Efter gårdagens jobb- och nätverkskväll, som blev sen, så lånade jag soffan hos en manlig bekant. Var väldigt oskyldigt och han försökte sig inte på några funny business trots att han är en tjusig silverrygg i chefsposition. Älsklingen har dock gått i taket över detta så nu krävs det list och smicker för att ''vi'' ska bli helt igen. I kväll är han på noppes med sina kollegor, känns som om han vill straffa mig. Jag bar för övrigt i går en alexander wang-topp som var mycket uppskattad av både män och kvinnor. Man har verkligen lyckats när gillandet spänner över könen. Filippa är duktig på just detta. Küss

tisdag 27 juli 2010


Politik är att vilja har någon känd svensk sagt. Politik är också att hjälpa varandra trots oliktänkande. I Almedalen visade vi det på ett mycket bra sätt. Vi drack vin och öl men alla skötte sig trots allt. Var helt fantastiskt. Vi visade att den styrande klassen kan hantera vin kvinnor och sång. Dessvärre har kretipleti svärtat ned vår ras vilket känns tråkigt. Jag och bimbo har dock varit något trötta i dag eftersom nätverkandet drog ut på tiden i går. Nu ska jag dricka rose med en såsse. Bis bald

fredag 23 juli 2010


Sommarhetsen börjar så smått lida mot sitt slut. Snart är hösten här vilket innebär en helt ny garderob. Jag, och många med mig, tycker att just modehusens höstkollektioner är det vassaste de har. Ska därför bli spännande och se vad Alvendal plockar fram när valspurten närmar sig. I helgen blir det en sväng till vårt land och älsklingen har köpt med en fin brandy till far. Ska bli skönt att vila upp sig efter en tuff arbetsvecka som bjöd på mycket shopping och bantning. Har även blivit inbjuden för att föreläsa på Grid 2010. Kan nog bli en ögonöppnare för medielallarna. Küss und bis bald

tisdag 20 juli 2010


Vad håller rikets första dam på med? När jag slank in på McD för en snabb sallad upptäckte jag att hon fungerar som underlägg när feta svenskar slafsar i sig freedom fries och hamburgare. Varför gör Sveriges Jackie O reklam i en stia avsedd för samhällets bottenskrap. Förstår inte detta och tycker att hon hellre skulle ge bantningstips på Sturekattens dukar. Kanske något för Cherine att blogga om. Wilmis har frågat mig om hon får starta bloggen ''Bodil och jag'', men jag avböjde eftersom jag inte vill att någon snyltar på mitt starka varumärke. Ikväll ska jag träffa redaktören och vi lär som vanligt hamna i djupa diskussioner om tillståndet i moder svea. Bis bald meine lieblings

måndag 19 juli 2010

Tarzan Boy

Ännu en härlig vecka ligger framför mig.
Jag och Wilmis tog en snabbis till Båstad för att få uppleva det vackraste Sverige har att erbjuda just nu – unga, framgångsrika män och kvinnor som visar upp stil och klass. Att det hela närmast kan liknas vid en After ski i Vemdalen ska man inte låta sig luras av – för titta bara på hur mycket drickat i glasen kostar.
Det är så sjukt sympatiskt festande och man visar verkligen att man inte är snål och intolerant. Dessutom kan många av oss tänka sig att skänka en slant till någon av TV4:s insamlingsgalor.
Är underbart att denna ideologi styr och JFR är en härlig spielführer som håller det hela på en smart nivå.
Har dock kommit på att människan inte härstammar från aporna utan mer troligt hönsen.
Detta med tanke på kacklandet kring totto. Blir äcklad av den småsinthet och avundsjuka som många jantelagssåssar visar upp. Klart att en stark man måste få köpa sex om han har råd.
Det vinner alla på. Eskortflickan kan köpa finare kläder och mannen kan fortsätta att ha full koncentration på jobbet. Varför ifrågasätta detta? Blir spyfärdig.
Lämnar för tillfället den löjliga affären för att fokusera mer på mitt valarbete.
Älsklingen och jag ska nu på Sturebadet för träna lite.
Küß und bis bald

torsdag 15 juli 2010

Hon har blommor i sitt hår

Vi delade taxi på väg hem en natt.
Och från den dagen så delar vi allt.
Jag och toto har i dag chattat och jag stöttar honom så mycket det bara går.
Trots att jag vet att Aftonpravda har mer uppgifter om vår älskade Maximus så tycker jag att han ska stämma skiten ur dem.
Som framgångsrik man så måste man kunna få skörda lite då och då.
Titta bara hur bra de brittiska adelsmännen skötte sig på det skotska höglandet.
Och Storbritannien är ju i dag ett land som alla ser upp till. Britter vet vad god smak är och de leder verkligen utvecklingen på alla plan.
Det känns helt rätt att de utbildar afghaner hur man värmer lägenheter med gas, vilka maträtter som funkar bäst med gravy och vilket mode som gäller när man semestrar i Benidorm.
Känner mig dock hoppfull över att totto snart är uppe på hästen igen.
Så här avslutade han nämligen:
Ingenting känns komplicerat ingenting känns svårt
för hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se
Hon somnar nära mig på natten och vaknar likadant
och hon har blommor i sitt hår, som bara jag kan se
Så sjukt duktig med ord han är.
Nu ska jag och Älsklingen på Beirut café.
Küß

onsdag 14 juli 2010

My humps

Ja totto, vi är med dig i vått och torrt.
Din hälsning på Facebook värmer hela partiet och vi går nu stärkta mot en valseger.
Kampanjen för sexköpsavdrag har varit lyckosam och ett antal Hollywoodskådisar har hört av sig för att fronta reklamfilmen. Just nu lutar det åt att Hugh Grant får huvudrollen som kanske ska regisseras av Roman Polanski.
I dag har tränat på Gärdet och några beundrare blev lite för närgångna. Kan dock bjuda på detta i denna ljuva sommartid.
I morgon blir det Muf för hela slanten. Vi tjejer ska arrangera en hyllningcabarét till våra älskade arbetshästar – silveryggarna i partiet.
Große freiheit har vi döpt det hela till och så gott som varje moderatman över 40 år har tackat ja till att närvara.
Kommer bli sagolikt roligt och jag tittar just nu på lämplig uniform. Vill inte avslöja för mycket men jag kommer att bli mycket läcker.
Nu blir det en snabbis till Riche.
Ska möta upp Älsklingen.
Küß

måndag 12 juli 2010

Keep the faith


Bråda dagar för Älsklingen nu när totto-gate rullar vidare. Min främsta uppgift är att se till att han inte blandar storrutigt med smårutigt och vice versa.
Älskade Maximus ringde förresten i går och undrade hur det var med mig. Tror nog att han ville försäkra sig om att jag inte ska sälja min lilla historia till något snaskigt annonsblad.
Jag svarade ärligt och sa att det som hände på Fairfax och Sturecompagniet för alltid kommer att vara vår vackra hemlighet.
Han lät något lugnad av beskedet och undrade om det planerades för någon mysig Muf-fest.
Givetvis är han välkommen för att stärka trupperna nu när valkampen går in i ett avgörande skede.
Han tackade även för mitt stöd och tyckte att mina idéer om ett sexköpsavdrag var ett utmärkt förslag och en del i den älskade arbetslinjen.
Är ack så mycket företagsammare och hederligare att sälja sin kropp än att gå till alfakassan och få ett smutsigt bidrag.
I dag ska jag ta en sväng till NK:s lilla realisation. Kreti och pleti har nu varit och rivit runt bland textilerna så nu är det lättare att hitta godsakerna.
Tror jag ska inhandla en ny jacka från Barbour till höstens rävjakt.
Kan även bli något kroppsnära samt en liten skjorta till Älsklingen. Han lär synas en del i rampljuset hädanefter så då måste jag se till att han inte klär sig som ett åkerspöke.
Küß küß und bis bald

lördag 10 juli 2010

Under my tongue


Så sjukt orättvis världen är. En man som har lyckats ta sig till toppen ska givetvis skjutas i sank av en pravdalik fackmegafon. Att köpa sex är inte i närheten av lika brottsligt som att fuska med sjukbidrag. Det är bidragsfuskarna vi ska jaga och inte vackra män som vill ha lite rajtan tajtan. Alla har väl köpt eller sålt sex någon gång i sitt liv? Är ju den ädlaste formen av de fria marknadskrafterna. Tycker spontant att det bör införas ett avdrag på sexköp. Det bör vi alliansen verka för härnäst. Upp på hästen igen totto. Vi rider med dig. Küss

fredag 9 juli 2010

What if god was one of us


Har inte riktigt hämtat mig från totto-chocken. Donners var sig inte riktigt likt efter att vår Maximus lämnat hären. Tycker även att det är tråkigt att JFR inte står upp för vår älskade general. Älsklingen tar det hela med ro och säger att lönen även kommer i morgon. Han är så sjukt klok min man. I dag känner jag mig lite som Carrie och har piffat till min sommarklänning från Odd molly (ska smälta in lite bättre bland alla vanliga människor) med en mysig rosett. Tycker för övrigt att det var lite för lite etablissemang och alldeles för folklig politikervecka. Måste styras upp till nästa sommar. Jag hatar att se kreti och pleti läppja rose. Küss

onsdag 7 juli 2010


Jag har tänkt på Totto hela dagen. Älsklingen säger att jag ska släppa det men jag kan inte. Är så tragiskt när missunsamma kvinnor ska bromsa män med driv och ambition. Det är jante i sin sanna kostym och det är tråkigt när marsvinsmixare får klä sig i de rätta kläderna. Vi har nu krypit till kojs för att diskutera dagen och samla intrycken. I morgon är det skrattfest då noa-noa-måna ska förklara såsse-politik och chokladsmak. Ska själv lägga en ansiktsmask för att hylla jämställdheten. Kanske även kör en snabbvax av ben, stjärt och överläpp. KÜSS

Daddy cool


Sluta, du luktar som Thomas Östros. Det var den första meningen jag sa till totto. Sedan dess har vår relation avsevärt förbättrats och därför är det med viss bestörtning som jag tar emot uppgifterna om att han ska avgå. Har en liten aning om vad som kan ligga bakom beslutet men det är bäst att han talar om det själv. I dag är det gapatrastens stora dag vilket oroar oss i alliansen. Maud har inte direkt rosat marknaden och man börjar så smått ledsna på hennes grisfösardialekt. Kände mig lite tennis i morse och låter min vackra kropp smyckas med Lacoste. Älsklingen har jag klätt i skjorta och sommarbyxa. Küss

måndag 5 juli 2010

Man in the mirror

Äntligen tillbaka. Gillar egentligen inte att ha semester eftersom man då inte hjälper Sverige att utvecklas till ett bättre samhälle. Känns lite som man skolkar från välfärdsbygget.
Hur som helst, nu är jag och älsklingen på Gotland och Almedalen.
I dag har vi ätit en fantastisk croissant och njutit av rosé på Kallis.
Nu är godingen med i SVT:s Debatt så jag tog en liten powerwalk till havet för att visa alla lieblings att jag är igång igen.
Visst har det varit svårt att packa om men jag har satsat på säkra kort – dvs endast franska modehus finns representerade i min LV-container.
Förstår att många är nyfikna på vem min silverrygg är och det kommer att ge sig så småningom.
Ni får helt enkelt ge er till tåls.
Lyssnade lite på Lars Stalins tal i dag och det var en bedrövlig sörja som verkar ha skissats ihop i någon rökruta på Åsö gymnasium.
Vedervärdigt och viljelöst – lite som det anstår en kommunist.
Ska nu gå och titta på Såsse-Måna när hon ska försöka sänka en shotsbricka på under 45 sekunder. Sägs att hon lyckades med det på Gyllene Orren i Sollefteå 1976.
Boken vill jag givetvis läsa för den kanske förklara en del av hennes sjukt dåliga klädsmak.
Bis bald